• Mail: contact@livein.ro
  • Telefon: +40 722 731 898

Sunt mai multe beneficii atunci când optezi pentru o mobila la comanda dar cel mai avantajos este că poți să obții exact ceea ce îți dorești: de la bucatarii moderne până la dormitoare luminoase si practice. Dar iată și alte motive care justifică opțiunea de a alege o mobilă la comandă:

1. Este personalizată!

Bucatarii moderne la comanda Brasov

 

Clientul a dorit o bucatarie practică și funcționala, incadrată perfect în spațiul alocat.

Să începem cu cele mai evidente. Când alegeți o mobilă la comandă, faceți parte din proces de la proiectare la selecția materialelor până la rezultatul final. Este o extensie a personalității tale care este prezentată în spațiul tău. De asemenea, nu există surprize neplăcute. Dacă ceva nu este exact așa cum îți dorești, există întotdeauna loc de schimbare.
Casele mici (sau chiar colțurile mici ale caselor mari) nu au luxul de a se potrivi cu orice tip de design. Mobilierul care este făcut pentru a se potrivi exact spațiului pe care îl aveți vă poate economisi bani și stres pe termen lung.

2. Beneficiezi de calitate și tehnologii noi

Mobilierul de serie este produs ținând cont de gusturile populare și dimensiunile standard ale bucătăriilor însă, de multe ori, acesta are o calitate mai slabă. Mobilierul pe comandă ne ajută să alegem singuri materialul( MDF sau PAL) ,calitatea acestuia și accesoriile de ultimă generație încadrându-ne în bugetul alocat pentru proiect. Fie că alegi bucătării la comandă sau alt mobilier pentru casa acestea vor fi mereu calitative și vor fi lucrate în atelier, special pentru locuința ta.

Un al aspect important al designului este concentrarea pe detalii. Părți de mobilier, cum ar fi mânerele ușilor și picioarele, pot fi adesea trecute cu vederea, dar sunt cruciale pentru finisajul general. Avantajul colaborării cu companii de mobilă la comandă este că au experiența, expertiza și resursele necesare pentru a furniza cele mai fiabile soluții.

3. Este practică

Deși poate fi mai rapid să cumpărați mobilier gata făcut, pe termen lung, s-ar putea dovedi a fi o abordare nepractică. Adesea, clienții caută funcții specifice, cum ar fi o unitate de depozitare suplimentară sau o anumită formă care să se potrivească într-un gol.

Alegând mobilier la comandă, aceste cerințe specifice pot fi îndeplinite cu ușurință. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare îmbunătățit, dimensiuni stabilite sau un anumit material, LiveIN Furniture vă poate ajuta să vă faceți mobila cât mai funcțională.

4. Vizualizați în avans mobilierul

Proiectare mobilă la comandă

Cu LiveIN Furniture puteți vizualiza modelele înainte ca acestea să fie construite. Designer-ul nostru specializat pot veni cu o grafică 3D a mobilierului propus înainte de producerea acestuia. Acest lucru aduce două beneficii fundamentale:

În primul rând, puteți face cu ușurință modificări ale designului final la vizualizare și puteți obține rezultatul dorit.

Proiect mobila bucatarie moderna la comanda

 

Bucatarii moderne la comandă

În al doilea rând, făcând acele modificări pe un model 3D, vă poate economisi costuri semnificative și dureri de cap pe termen lung. Este esențial într-un proiect personalizat să obținem designul corect și, cu ajutorul tehnologiei, ne putem asigura că îl obținem corect de prima dată.