• Mail: contact@livein.ro
  • Telefon: +40 722 731 898

CULORI DE TOP PENTRU BUCĂTĂRII ÎN ANUL 2022

Există mai multe tendințe ale designerilor de interior care fac valuri mari în anul 2022. Pentru majoritatea proprietarilor de case, ideea unei renovări inteligente a bucătăriei implică inevitabil și o schimbare a schemei de culori. Pentru cei care nu sunt prea îngrijorați de modificarea caracteristicilor sau ergonomiei bucătăriei, o simplă schimbare de culori este tot ceea ce este necesar pentru a însufleți spațiul.
Culorile în vogă anul 2022 sunt cele care împrumută în mare măsură din tendințele din a doua jumătate a anului 2021. Sunt în continuare de actualitate combinațiile de fundaluri calmante cu nuanțe luminoase și combinații inteligente de culori. Unele vă vor lăsa surprinși, în timp ce altele au fost deja promovate pe scară largă drept culorile definitorii ale anului 2022. Fie că doriți să schimbați doar front-urile dulapurilor de bucătărie sau să schimbați complet corpurile vechi alegând corpuri de bucatarie la comanda, acestea sunt culorile pe care nu le puteți rata. Iată o privire asupra celor 5 culori de top pentru bucătărie din 2022 :

Verdele este cu siguranță pe listă!

 

Culoarea sezonului, în nuanțe diferite, verdele este absolut binevenit în bucătărie anul acesta. Spre deosebire de albastru și galben, verdele nu a fost întotdeauna o culoare populară în bucătărie. Este adesea retrogradat la stiluri mai tradiționale și, totuși, anul acesta veți vedea utilizarea strălucitoare a verdelui chiar și în spațiile moderne și contemporane. Bucătăriile verzi sunt elegante și strălucitoare, cu tonuri mai deschise și nuanțe care au amestecat în ele alb, crem sau gri.

Albastru atrăgător!

 

Da, ai dreptate să crezi că nu există nimic dramatic nou în faptul că albastrul este o culoare la modă în bucătărie. Dar asta nu înseamnă că trebuie exclus din diagrama tendințelor, iar albastrul profund și bogat va avea un impact mare în bucătării și în acest an. În loc de nuanțe de albastru mai deschise și mai atenuate, încercați în bucătărie nuanțe în tonuri de bijuterii, albastru intens, albastru păun, cobalt și nuanțe mai deschise de bleu în bucătărie. Chiar dacă aveți o bucătărie acoperită în nuanțe neutre, o insulă de bucătărie în albastru intens va crea un impact visual plăcut, lăsând restul spațiului nederanjat.

Renunțăm la alb și îmbrățișăm negru!

 

Chiar dacă nu sunteți un pasionat de design, puteți observa popularitatea uriașă a albului și a culorii lemnului în bucătărie. De fapt, schema de culori alb și lemn a preluat și camerele de zi și dormitoarele, în casele de pe tot globul. Dar 2022 este obligat să vadă o schimbare de la toată supraîncărcarea de alb, iar în bucătărie, fundalurile negre și electrocasnicele negre vor fi cele mai populare. Dacă îți place negrul, atunci acum este momentul să-l încerci în bucătărie!

Corpuri  bucătării moderne la comandă  în două tonuri!

S-ar putea să nu fie o culoare anume, dar bucătăriile în două tonuri sunt o idee bună de luat în considerare atunci când vă schimbați vechea bucătărie și vă gândiți să încercați ceva nou. Și nu trebuie să rămâneți la doar două tonuri în bucătărie – o a treia culoare este întotdeauna binevenită aici.

Dulapurile în două tonuri sunt, de asemenea, populare și adăugarea lor în bucătăria modernă îi modifică cu ușurință ambianța.

Corpuri bucatarie la comanda  galbene!

În cele din urmă, există galbenul – o culoare care nu este întotdeauna foarte populară și totuși face o mare diferență pentru orice bucătărie pe care o împodobește. Chiar și o nuanță de galben într-o bucătărie modernă neutră însuflețește spațiile aproape instantaneu, iar culoarea funcționează bine și cu stiluri precum : mediteraneean, tradițional sau chiar rustic. Alege galbenul în bucătărie dacă te-ai plictisit de gama obișnuită de albastru și verde.